Trouwlocatie Helmond

Trouwlocatie Helmond, City Resort met inpandig Hotel.

Vier uw bruiloft bij City Resort Helmond. Alles is bespreekbaar, neem gerust contact met ons op!
Een bruiloft kan op veel verschillende manieren gevierd worden. Waar u ook voor kiest, wij denken met u mee, met als resultaat een dag waar u altijd met plezier op terug zult kijken.

City Resort Helmond is de locatie voor een fantastische bruiloft in Helmond. Met diverse zalen, een hotel, een restaurant en een bowlingcentrum hebben wij alle mogelijkheden voor een onvergetelijk feest, waarbij alle gasten (ook de kinderen) zich zullen vermaken.

Daags na het feest is het uiteraard ook mogelijk om heerlijk bij te komen in ons wellnessresort. Vier daarom uw bruiloft bij City Resort Helmond.

Iedere indeling is bespreekbaar, neem gerust contact met ons op!

Een onvergetelijke bruiloft

Welkom bij City Resort Helmond, dé sfeervolle locatie voor uw speciale dag gelegen in de moderne wijk ‘Suytkade’. Met 4 multifunctionele zalen die kunnen worden gekoppeld is er voor elke gelegenheid en elk groepsaantal de perfecte zaal. Onze Warande en Palladiozaal beschikken over een terras, dus bij mooi weer kunnen u en uw gasten heerlijk buiten vertoeven. Wat denkt u van heerlijke (barbecue) gerechten bereid op onze Big Green Eggs geserveerd in een prachtig aangeklede zaal, cocktails op ons Warande terras of aansluitend overnachten in een van onze moderne hotelkamers? In City Resort Helmond kan het allemaal!

Zaalaankleding

Maak uw bruiloft compleet met practige decoratie, verlichting, bloemstukken en meer. In al onze arrangementen zit het gebruik van draperieën, kroonluchters, bestaande tafelstukjes of kandelaren en ons buitenterras inclusief.

Deze decoratie wordt met veel aandacht in de zaal voor u klaargezet. Van het buitenterras kan vrijblijvend gebruik worden gemaakt, mits het weer dit toe laat. Op het terras zijn diverse loungebanken met sierkussens en ledverlichting aanwezig. Op het terras kan naar wens ook een extra bar worden geplaatst.

Buffet mogelijkheden

De echte ‘eyecatcher‘ van City Resort is toch wel het heerlijk Bourgondische Big Green Egg buffet. Fitland is al jaren fan van dit keramische en culinaire barbecuesysteem, waarbij vrijwel alles mogelijk is, op elke temperatuur! Bakken, roken, stoven, stomen of grillen? De Big Green Egg geeft een unieke smaak aan elk gerecht. De componenten op ons ‘huisbuffet’ zijn dan ook vrijwel allemaal op de Big Green Egg gegaard. Een ware smaaksensatie!

Maar er zijn eindeloze mogelijkheden. Neem contact met ons op voor de verschillende arrangementen of om uw wensen door te spreken.

Wij werken samen met de volgende ondernemingen:
Bruidsmode: www.koonings.com
Bruidsmode: www.bijsterveldbruidsmode.nl
Bruidsboeketten: www.bloemboetieknicole.nl
Bruidstaart of sweet table: www.taartendroom.nl